Debatterar: Vi har inte tid att vänta

Sticker ut hakan idag och Debatterar med Ingmar Rentzhog, VD på We Don’t Have Time där jag är både tidig teknik investerare och Styrelseordförande. Läs och börja analysera din egen livsstil och vad vi tillsammans kan vara utan i vardagen. Det betyder inte att du ska sluta med allt och känna att du förlorar allt kul, kott och härligt.

  • Ät kött men med måtta, testa att vara flexigan. Det är lättare än du tror.
  • Låt bilen stå hemma under veckorna och välj lokaltrafiken, så gott det går.
  • Välj tåget istället för onödiga korta inrikes flygresor. Sätt en gräns vad som är vettigt i tid.
  • Resonera ofta och mycket med din partner/ familj om vad källsortering innebär och låt alla vara delaktiga. Är det vettigt med bambu-tandborstar? Välj bort plastpåsar i alla former, men gör det så det märks. Prata med alla om att du t ex #plastbantar
  • OM inte vi gör det nu – VEM ska då göra det?
  • Börja agera Som Om Huset Brinner!! #wedonthavetime

Läs artikeln om ”att göra, och inte bara prata” via Realtid:

Vi har inte tid att vänta på att politikerna ska agera för att rädda mänskligheten från klimathotet. För att lösa klimatfrågan i tid krävs nu fler och snabbare sätt att kraftsamla. Det skriver vd och ordförande för det så kallade good cause-företaget We Don’t Have Time, Ingmar Rentzhog och Anette Nordvall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s