Om

Under åren har det blivit många olika investeringar och egna start-upper. Hela vägen från Direktreklamsfirman ‘Applet’ på tidigt 80-tal, till digitala instrumentpaneler, en massa telecommunikation, rekrytering, omlokalisering, fastighets-, och fonderingsprojekt och marathons i USA. Nu när vi är tillbaka i underbara Stockholm och Sverige känns det som om allt kan göras om men t o m göras (lite) bättre. Springet är det slut i benen men cyklar eller går gärna mellan möten och är Stockholms vegetarian i samband med kostförändringar och en mer Ayurveda holistisk livsstil och #yogaeverydamnday håller mig fokus och gör att jag hinner  med alla uppdrag och åtaganden.

Tillsammans med familjen driver vi vidare konsultbolaget under 2408 Design här i Sverige där vi över de senaste 30 åren samlat på oss erfarenheter som grundat oss i komplicerade innovationer, designer och tekniska funktioner. Allt framställt i exceptionell grafik form och kommunikation system. Vi kan och gör det mesta. Började med ”Door to PC” i datorns begynnelse till att idag knyta ihop funktion och betalningsstrukturer för smarta kommunikationslösningar. Klyschan ”Sky is the limit” och det är oftast kundens utmaningen än för det kreativa teamet.

Därav inblandningen i STOAF Stockholms Affärsänglar – Ängeldrivet Venture Finans- och Kompetenshus som jobbar med tidigt stadie investering i unga, innovativa företag med tillväxtpotential. När vi kommer in sätter vi ordning i bolaget så man går från just start upp till framåt drivet företag där gruppens olika spetskompetenser spelar en viktig roll för struktur och tillväxt. Den grundliga Due diligence processen är baserad på Silicon Valley Best practice Venture Capital metoder och innefattar många steg men det fördröjer inte processen nämnvärt då det går stegvis.

FundedByMe är en oanad game changer i Sverige hur vi kommer finansiera företag i framtiden! Här kommer det att finansieras många av de projekt som tidigare bara blev en dröm och aldrig kunde komma vidare med. Mitt engagemang som Crowd Angel i FundedByMe, och utnämnd #superstar, är jag oerhört stolt och nöjd med. Det ger så otroligt mycket att vara många som hjälper, blir ambassadörer/fanbärare tillsammans, än i många fall en tyngre post/investering som stressar efter vinst, rapporter och bolagsexit. Med FundedByMe kan man satsa Ägg, eller i ett Hamburgerhak, köp limit edition jeans från ivriga Malmö entreprenörer till att statsa en slant på noll-serien av  nya vardagsuppfinningar som brandvarnare dold i lampan. Man satsar på det man brinner för, no biggie, det är vad som gäller, i lagom summor. Alla regler finns för att ändras på…

Läs mer under Investeringar om du vill.

AQUIS är #gördetsjälv produktbolaget som har Norden lanserats hårhanddukar under 2015. Visste litet om produkter men efter att ha jobbat många år med teknik och den formen av produkter har tjusningen ändå legat i fysiska saker. Här finns både fördelar och nackdelar som kan dryftas i långa samtal. En lågengagemangsprodukt som har oanade möjligheter. Var faktiskt helt säker på att handdukarna redan fanns i Norden. Hade ju haft min sedan 1997. Bolaget såldes november 2016.

2 tankar om “Om

  1. Hej!

    Jag skulle behöva komma i kontakt med dig angående ett case jag tror skulle passa perfekt för dig. Har du någon mail allt telefon nummer?

    Allt gott

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s