Woman Entrepreneurship Day 18/11-2019

Med många andra riktigt skitduktiga kvinnor kommer vi prata under Entreprenörsdagen för kvinnor om företagande, ägande, hur man investerar och framtiden. Den 18 november är inte vilken dag som helst  utan Woman Entrepreneurship Day
Pratar speciellt om hur och varför jag gör det jag gör under rubriken:
Pay to Play – life as Angel Investor – Sedan 30 år varit aktiv tidig teknikinvesterare i Norden med fokus på miljöförbättring inom ICT, Deep-tech, och forskarbaserad innovation där mångfald, miljö och global mål SDG/EDG är en medveten strategi.
Varför ska du komma tä ker du? Inte bara för att jag har blivit galet nominerad i många utan att vi tillsammans gör nytta. Undrar hur många män som blivit utnämnd till snäll affärsängel… säkert bara jag. Kom och skratta, mingla, fråga, fundera och kanske lite gråt… skrattgråt då… har en fin rabattkod som jag fått av Jennie… den är till er som nu tvekar… 
NU kör vi ett sista ryck till vänner, kollegor, bekanta, familj, de ni vill skall komma och lyssna på vad ni har att säga och framför allt att komma och SUPPORTA!! Använd koden: KVINNA2019 till nätverk 25% på biljetterna t o m onsdag (13/11) som är sista dagen.. 23.55 därefter går det inte att köpa fler biljetter.
Utnämnd av Swedish Business Magazine Di Digital som en av Sveriges Mäktigaste teknikinvesterare 2015, 2016. Utnämnd till EBAN 2018 to op 200 Tech investor. Nordic100 Mest inflytelserika person, 2017 och 2018. Nominerad som Pay-it-forward Investor 2017 på Swedish Start-up Gala. Korad vid Venture Cup Swedish Country final 2018 som ”Sveriges snällaste Affärsängel”
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s