Mikael Arndt

Poddsläpp #10 Mikael Arndt – Stjärnsäljaren som förändrar

Åhh vad bra att få dela avsnitt 10 med goda vännen Mikael Arndt – grundaren av Arndts nätverk, Arndts Sales Academy, Businesspodden, Säljsnack mm. Konditor-sonen som jobbade i familjekonditoriet som åttaåring och i 20 år trevande efter att hitta kallet. Trafikkoordinatorjobbet på Speditionen öppnade upp till Säljavdelningen genom inköp av snygg kostym och inte ge upp att fråga om andra möjligheter. Osäker att prata inför grupp och nu Superföreläsare över hela världen. Micke har genom sin säljutbildning för ungdomar skapat som utmanare till alla säljbolagen runtom i världen. Hur lätt det är att lyfta andra genom att lägga goda rutiner, plugga och träna försäljning dagligen som ger resultat.

Micke har testat fram affärsmodellen och ser att Säljskolan skalar och verkligen kan ta hela världen. Och det ska bli Stort. Få i världen har tillgång till gratis utbildning. Att göra skillnad och skapa möjligheter som förändrar ungdomars framtid, för alltid, är modellen. Ge framåt. Vi stöter och blöter det mesta och Förklarar, med kraftfull storytelling, allvaret om vad Sälj är och Konsekvensen av när säljare inte gör sitt jobb. Stort hjärta och så klok. Vad driver Micke. What’s Life about – Att vara schysst – Tänk om alla är schyssta? Motivera till värderingarna för att motivera fantastiska människor som vill göra bra saker och ges möjligheten att förändra deras liv.

ACTION NEEDED: In och Lyssna och Prenumera på Podden såklart. Där poddar finns eller klicka här!

Varför: Sedan starten av Businesspodden har jag träffat alla vinnarna från podden. Under åren har jag mött tiotusentals innovatörer, trevande start-up sugna, och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet 30 minuter med Nordvall. Träffa Influencers och annat innovativt folk varannan vecka. Lyssna, Prenumerera och Gilla.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för planering och klippning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s