Poddsläpp #9 Malin Malle Jansson

Wow Malin-Malle i avsnitt 9 är ju sviiinstark och smart – Vad har jag gett mig in på träna med Malle och köra calisthenics athlete #strongbymalle som workouts.

Vi ordnar upp hennes framtid sätter griller i huvudet och att hon framåt skapar mini-me av sina ambassadörer för att skala sig, sporten, medvetenheten, och bryta och utmana sig själv. Det gäller att göra det man gillar och inspirera andra. Saker man gör omedvetet för att finna nya vägar. Hittar massa klipp online på sportgrenen och lite Pippi Långstrump med Bond attityd har hon ju allt Malle-Malin.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 17 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s