Poddsläpp #8 Hampus Hedström

Hampus Hedström avsnitt 8 – Trollkarlskille från Sunne som lattjar sig igenom livet.  Kan inget annat än känna avund om hur tajmingen återigen kommer fram som en viktig komponent. Hampus humor-videos på YouTube parodierar med satiriska skämt med över 200K prenumeranter. Pratar snabbt, om framtiden, teknik, och mycket mer. In och lyssna.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 17 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s