Avsnitt 7

Poddsläpp # 7 Hugo Rosas

Hugo Rosas – Avsnitt 7 är skicklig entreprenör som bara börjat. Spännande business samtal med en influenser och bloggare som hunnit med mycket. Började som UF företagare (i gymnasiet) med Mat-på-nätet blir väl medveten och inser värdeordet: TAJMING.   Tajming betyder oerhört mycket för att komma rätt i disruptiv innovation. Vare sig det är deep tech eller smartare lösningar på nätet. Lärdom är att förstår det man skapat och (orkar) börja om eller dammar av idén när Tajming och Marknad är redo eller finns. Som ex var det inte ens två år senare slår Mathem och alla andra matkassar igenom ordentligt. Alltid fråga om Tajming. Hugos som personligt varumärke fick startskottet via Reality TV, och sålde efter några år bloggnätverket ”MSR Mediagroup”. Med lite pengar på fickan börjar en ny fas. Vi pratar om produkter, produktutveckling, boken och sälj där du är. Hur man hittar marknaden? Enklast är att fråga Markanden, och överlevnad bland stora hajar.  Det kommer säkerligen bli flera samtal med Hugo framåt. Önskar inspirerande lyssning – det som jag sagt tidigare, det finns hopp för framtiden.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 18 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s