Astrolog, Coach, och Mentor

Nu är det ju ingen hemlighet längre att jag är utbildad Astrolog, där certifieringen är ett faktum. Mina Mentorer Debra Silverman och Malena Metz är en del av det pågående ledarskap jag alltid delat med mig av till Entreprenörer, bolagsutvecklare och personer som söker sig mot tidiga investeringar inom teknik t ex.

Det handlar inte om vad ”någon” tycker och tänker om astrologi utan det handlar om att jag ser dig via stjärnor och planeter, som man gjort i många tusentals år. Använder den informationen för att du ska kunna känna igen dig i din livsresa. Hitta rätt eller avsluta, sätta gränser eller se upp med. Ofta att ge kraften om det du gör är din satta väg. Under nästan fyra år tillsammans med Businesspodden var jag investerar-Ängeln där ett hundratal vinnare mötte under 20 minuter. Mestadels pratade vi såklart om möjligheten med presenterat venture, kapitalanskaffning, företagsresan, uthållighet, vertikalfokus. Alltid kom vi in på målet, meningen och framtiden. Det är och var då den ständigt återkommande frågan. ”Är jag på rätt väg”, ”ska jag fortsätta med det här”..? ”Vad är viktigt för mig.”

Om du är nyfiken och vill veta mer om mig och Astrologi, Astrologcoachning och entreprenurmentorskap så finns det mer att läsa via Astrolog Anette, eller boka tid för läsning här. Ser fram emot mötet.

Ser fram emot att ses här eller där ✨☀️🌙⭐️✨Följ och Gilla gärna Astrology Anette på Instagram eller Facebook.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s