Poddsläpp #6 Ångestpodden

Bästa Ida och Sofia – Avsnitt 6 med Ångestpodden Vilka Tjejer! De startade podden för tre år sedan ”för bra idé för att skita i att göra” och för att det var något som Ida och Sofia själva saknade. Bästa vägen till en god innovation är vardags lösningen. Om vikten av att våga prata hur man mår. Samtalen fyller ett fantastiskt void och hjälper andra att inse och förstå sig själva. Insikter efter kompisens egen panikångest behandling.

Var fjärde ung mår psykiskt dåligt, enligt Socialstyrelsen. Självmord ökar bara i åldern 15-24 år. Psykisk hälsa och Livskunskap borde finnas med på skolschemat under hela skolgången. Här kan vi tillsammans vara med och förändra hela skolgången framåt. Det gäller att inse anledningen att finna sig själv och samtidigt förstå andra bättre. Tänk att få lägga till en liknande ”Miami-modell” på skolschemat och med det motverka uppåt trenden på självmordsstatistiken. Nu när det är valår och allt. Ångestpodden-grundarna utmanar och lyfter fram möjligheter.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 20 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s