Poddsläpp #4 Nicole Falsiani

Poddsläpp fyra ägnas Nicole Falsiani. Ung, målmedveten, framgångsrik Mode- och Skönhetsbloggare. @nicolefalciani känns lite väl ung men med is i magen så tar hon sig fram och provocerar där det ibland både behövs och kan hjälpa i många diskussioner. En snabb inblick i ”jag gör inget jag inte gillar”-generation kommer som en käftsmäll, där jag kan känna mig fundersam. Inte för att alla drivs av samma motor…

Bra samtal med Nicole Trettio minuter med Nordvall . Skarp tjej som söker inspirerande och otippade Ambassadörsuppdrag för framtiden. Tänker att hon specifikt riktar sig till flera Entreprenörer och intervju offer jag redan mött. På frågan var är jobb säger hon. ”Allt man tjänar pengar på” Försöker ivrigt provocera skalning på hennes varumärke men Nicole är en chill tjej som gör det hon gillar. För er som följer henne kanske det är en annan sida ni möter. Fick aldrig svar på om hon ville ha en mentor. Vem tror du?

Har du tid över tycker jag att du ska lära dig lite mer om dig själv, och framför allt vem du möter. Tipset är att lyssna på eller läsa en intressant och enkel bok som ”Omgiven av Idioter” av Thomas Eriksson. Speciellt slutorden tycker jag är verkligen intressant. För när du inser och pinsamt förstår vem du är i en grupp, dra nytta vilka som gör och reagerar på vad i en grupp. Det blir oerhört intressant. Framåt bra verktyg i möte, förhandlingar och ledarroller.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 22 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s