Therese Lindgren i podd #3

Podcast ”30 Minuter med Nordvall” #3 – Therese Lindgren

Det visar sig att Therese hamnade på YouTube för fem år sedan av tacksamhet till tjejerna som målar läppar och testar smink. De unga talangerna som oroar mig att de inte har en skalbar affär. De korta filmerna hjälpt Therese med sin återhämtningen när hon kändes sig som sämst. Som tack pratar hon öppet om panikattacker, veganism, djurens rättigheter och önskan om att bli mentor och göra smarta investeringar. Här kommer trettio minuter med oss.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 23 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s