Josef Fallesen – avsnitt #2

Podcast ”30 Minuter med Nordvall”#2 – Josef Fallesen Businesspodden

För över tre år sedan träffade jag Josef eftersom hans numer affärskomanjor Mikael Arndt ringde och frågade om jag kunde vara affärsängel till deras nya podd, Businesspodden. De behövde en aktiv affärsängel som lyssnade och investerade i begynnande innovatörer och entreprenörer inom start-up i Sverige.  Såklart man ställer upp. Josef har många goda karaktärsdrag. Han är en ambitiös entreprenör, älskar sälj, tjäna pengar på det, och är uthållig med extrem målmedvetenhet. Här kommer trettio minuter med oss.

Varför: De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av podd-formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 25 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s