Michaela Forni är med i podden!

Första poddavsnittet ”30 minuter med Nordvall” med en av Sveriges största bloggerskor Michaela Forni. Jag vet alldeles för lite om Michaela, Men pepp att börja prata med dessa andra typer av Influencers som gör bra ifrån sig men verkar inte ha en långsiktig plan. Men behöver de det undrar jag mest efteråt. Tanken är att samtalet ska vara 30 minuter och det ska ge henne och mig insikter och kanske annan framtida utkomst.

Jag som en urbota entreprenör och aktiv företagare och teknikinvesterare blir man ju så stressad på alla unga duktiga som inte kan skala sin affärsmodell. Eller kan de skala? Hon: Paid to play. Jag: Pay to play. Utmaning reda där… eller..? :-/

De senaste tre åren har jag träffar vinnarna från Businesspodden och tusentals innovatörer, trevande start-up sugna och redan skickliga entreprenörer. Fler och fler är affärsutvecklande samtal. Där av formatet. Tänker träffa Influencers och annat folk varannan vecka, så det kommer 25 till personer som du säkert redan känner till. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping

Annons

En tanke på “Michaela Forni är med i podden!

  1. Pingback: Venture, tillväxt, och träff med Angelr – Anette Nordvall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s