#gördetsjälv

#gördetsjälv – uttryck kan ge olika möjligheter och ibland missförstånd. I mitt fall under 2015 var devisen till mig själv, så jag startade ett produktbolag inkognito. Anledningen är enkel det handlar om vad jag säger till andra att göra men kanske inte gjort helt själv. Norden lanseringen av AQUIS startade i mars 2015. Man kan inte annat än att vara ödmjuk inför utmaningen som jag tog förra sommaren. En stor del för att erbjuda mina erfarenheter till de entreprenörer och investeringar i framtiden.

AQUIS är något så enkelt som handdukar för hår. Högabsorberande av vätska och för alla med hår och kanske ännu mer för alla långhåriga. En lågengagemangs produkt, en helt egen vertikal att erövra!

Prisar ALMI Företagspartner som hjälper småföretagare och gav företaget två mikrolån för att stabilisera lager och marknadsintroduktion under våren och hösten.

Några viktiga samarbetspartners kom in rätt snart och blev fina ankar kunder som hjälpte att under hösten få en ordentlig skjuts i försäljningen via Salonger, SPA, återförsäljarpartners och webbutiken.

Note to self – gör det som utmanar att använda redan samlade erfarenheter som ger utrymme till mer kunskap och lyckade delningar. Framtiden står vid dörren och nu har vi återförsäljare i Finland och snart i Norge. Vem känner du i Danmark och på Island?

Önskar ett Gott slut på 2015 och ett härligt Nytt och Framgångsrikt 2016

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s