Fellowship på Stanford – Stort

Härliga reaktioner och är oerhört tacksam och stolt över utnämningen från Wallenberg stiftelsens Fellowship på Stanford genom Vinnova på Nordic Innocation House i Silicon Valley. Läs mer i Vinnova pressreleasen. Min period startar februari 2016.

Nordic Innovation House logo

Annons

3 tankar om “Fellowship på Stanford – Stort

      • Hej Anette, tack för svar, attans precis, ev är jag kvar till måndag 1.a. Skall vara där på CleanTech Forum samt kick-off för 2016år NordicsGoSocap, som är en Nordisk Impact affärs delegation som under veckan 10-18 september deltar i SOCAP http://www.socialcapitalmarkets.net Världens största mötesplats för hållbar stadsutveckling. Vi har kört i 2 år och nu 3.e, målet är att växa och skapa ännu mer Impact och affärer under namnet Nordic Impact Week. / Lars

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s