2018 snart här – Hur går det..?

Ja det kan man fråga sig. Hur går det? ”Jo men det knatar väl på” sa hon…

Alltså, jag hänger inte alls med på det 2016 och 2017 fullkomligen rusades igenom. Samlade på mig en faslig massa material i form av foton, film och filmade funderingar under båda åren.

Året (2016) på Sanford och Nordic Innovation House i Palo Alto var helt fantastiskt intressant. Slitigt men intressant och någon sort personinsikts förändrande upplevelse blev det allt. Tänk att jag varit där, i ett helt år. Jag vet faktiskt inte om jag ska uppdatera eller bara konstatera att om någon ringer och undrar så ”får jag väl söka i inboxen”… Jag tänker jag kommer lägga till, bakdaterat, några insikter som jag säkert dragit i flera samtal men de är lite för bra att inte summera återigen.

2017 var det otaliga arbetsresor med några bolag hit och dit i världen. Om jag hade samlat på mig ”carbon footprint” poäng mellan 2010 och 2016 så är det förrådet helt slut nu. Så intressant och lärt mig så mycket av olika kulturer i arbetssammanhangen. Sjukt coolt.

Nytt för 2018 blir att podd kommer igång. Podden jag inte hann att starta under 2016. Det blir i två världar som möts samtal. Inte intervjuer utan samtal med person och Influencers som jag inte riktigt förstår mig på. Hence; unga tjejer som målar läppar, provar smink och kläder på YouTube. Eller killar som sitter och skriker till när de spelar spel och har tusentals följare…

Första poddavsnittet ”30 minuter med Nordvall” med en av Sveriges största bloggerskor Michaela Forni.

Tack Poddagency, och Jeannette Conte för skicklig planering och klipping. Du hittar podden via din vanliga podcastkanal eller Klicka här. Lyssna, Prenumerera och Rate:a.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s