Multi Level Marketing – Alla har eller gör det…

För 5 år sedan blev jag introducerat till FHTM – Fortune Hi-Tech Marketing. USA och NC för 5 år sedan var ett tragiskt stycke i historien. Från mitten på september och 7-8 månader framåt så skrevs inte ett lån till någon och ”Cash-is-King”. FHTM gick ut på att vända alla dina dagliga räkningar till grupp-abonnemang som Kabel-TV, mobilräkningar, Internet access, vitaminer, skönhetsprodukter, rabatterad bensin, restaurangbesök, hotellvistelser.Bild Ett snillrikt sätt att rekrytera medlemmar för $299 i anslutningsavgift och samtidigt se till att medlemmarna köper produkter/spenderar minimum pengar varje månad på produkter då berättades att de var lagligt och inte ansågs som ett olagligt pyramid-spel. Jag vet att vid några tillfällen så var det någon sifferduktig som kommenterade att detta inte kan hålla i längden.

Nu visar sig det så att FTC har stängt ner denna Kentucky-baserade otroliga institution. Jag tror att bara i NC var det över 200 000 personer inblandade. Nu utan (sin dröm) inkomst, för du kunde verkligen göra pengar om du jobbade hårt på rekrytering för det var där du gjorde mesta pengarna.

Bara för att jag idag fick en uppmaning att gå med i Aloe-vatten/Lifestyle MLM så delger en artikel här som klargör och redogör utmaningar med just MLM både här men främst i baserat på produkter och (arbetslöshet) klimatet i USA.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s