iPad mini – vettig eller inte…? #villha

För några dagar sedan så läppte Apple flera intressanta produkter. Bl a iPad mini som jag kan tänka mig att lägga med i väskan… Lägger med en förklarande länk och video från Computerworld.com, om lite varför..

IDG kommentar:  ”Mindre surfplattor med bildskärmar på sju tum som Kindle Fire och Nexus 7 har enligt analytiker varit populära bland kvinnor då de enkelt ryms i en handväska, och män kan bära den i en större rockficka. Jack Gold på analysföretaget J. Gold Associates instämmer och tror att iPad Mini kommer att bli framgångsrik bland företagen. Apple har även ett försprång bland surfplattor på företagen, något som kommer att göra det svårt för surfplattor med Android och Windows att komma ikapp, enligt Jack Gold. Apples vd, Tim Cook, meddelade i går att företaget till dags datum har sålt 100 miljoner iPad de senaste 2,5 åren, och över 90 procent av all webbtrafik bland surfplattor kommer från iPad. – Apple dominerar marknaden för surfplattor och om det inte svårt nog för konkurrenterna kommer det nu att bli ännu tuffare. Många kunder bryr sig inte om att betala lite mer för en iPad Mini jämfört med konkurrenterna, säger Julien Blin på analysföretaget Infonetics.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s